Lockhart

Britex1969

New member
Joined
Apr 24, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Location
USA
Two weeks, three cooks and numerous Err messages. Cooked last night only to come out to a Err message and cold grill once again. Anyone else have this problem?
 

Thom7yv

New member
Joined
Apr 15, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Location
Home
I was told by customer service that the code err is the temperature probe. If you have your receipt to show proof of purchase & it was purchased in the last 5 years it should be under warranty, & they should send you a new one.
 

HuntJ08

Member
Joined
Jul 4, 2020
Messages
71
Reaction score
27
Location
Covington GA
Had same problem:
1) PB first replaced control board-- didn't fix
2) replaced temp probe --didn't fix
3) replaced igniter -- FIXED. Come to find out, original one was loose from factory. I think that was the real problem.

Hasn't messed up since and that was a year ago!
 

done901

New member
Joined
May 6, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Location
tenn
replace igniter for the lockhart there are no videos the holes are to small for the wires to go though
 

HuntJ08

Member
Joined
Jul 4, 2020
Messages
71
Reaction score
27
Location
Covington GA
At the end of the tube the wires go thru, there is a rubber grommet on the side that the wires pass thru.
on the side of the tube.
Not thru the small holes on the end
 

Latest Discussions

Top